We can't pretend- 3

 
                 
 
Allies perspektiv 

Jag och Melissa satt i min lägenhet och gjorde oss iordning framför spegeln i mitt sovrum. Vi var alltid hemma hos mig eftersom jag är den av oss som har egen lägenhet. Vi hade inte bytt om än och knappt börjat sminka oss, vi hade precis kommit hem från skolan. Festen började 22.00 och klockan var bara 17.00 så vi kunde ta det hur lugnt som helst. Melissas pojkvän, Harry, skulle komma förbi med dricka åt oss eftersom vi inte får köpa det än. Det är det som är det bästa med att Melissa har en pojkvän som är 20. Han har hjälpt oss mycket faktist, fått in oss på fester, köpt alkohol och till och med skrämt iväg killar som varit dryga mot oss på fester. Melissa och Harry har varit tillsammans i ca 1 år, kanske lite mer, i början så var det galet jobbigt eftersom jag gillade honom och han gillade mig. Eller jag var nästan kär i honom, men hans känslor för mig tog slut och sedan började dem två hålla på. Det är fortfarande jobbigt att se honom ibland. 
Min mobil vibrerade så jag la ner plattången och tog upp telefonen. 
 
From: Harry Styles
''Hey, I'll be at yours in five, can you come out and get your drinks because I have to get home and clean up for the party, and I have to hurry so it will go faster if you or Melissa can come down instead of me getting up to you! - Harry x'' 
 
To: Harry Styles
''Yeah ofcourse! x'' 

- Melissa? sa jag direkt efter jag skickat iväg smset. 
- Yeah? sa hon utan att kolla på mig eftersom hon hade på mascara.
- Harry texted me, he'll be here in five and he wants one of us to go down and get the drinks so, do you want to go down and get it or should I?
- Can you do it? Pleeeease, I only have mascara on one eye, I look like a freak and I don't want him to see me like this.. please! bedjade hon. 
Jag suckade högt och nickade mot henne. Eftersom jag bodde högst upp och mitt trapphus inte har hiss så var jag tvungen att gå nu. Jag reste mig upp och satte på mig ett par foppa tofflor och började gå mig ner för de tio trapporna. När jag kom ut så stod Harry redan där med en påse i ena handen. 
Jag gick sakta mot honom, jag var lite nervös över att träffa honom ensam utan Melissa. 
Han räckte ut påsen mot mig och log. Det var det leendet som gjorde så att ja en gång blev kär i honom.
- Thank you so much Harry! How much do I owe you? sa jag och började ta fram plånboken. 
- No no, don't worry! You'll get it for free! sa han och räckte över påsen. 
- Ar.. are you sure? sa jag osäkert.
- Positvie! See you tonight! sa han och hoppade in i bilen. 
Han vinkade innan han åkte iväg. Jag log för mig själv och började kämpa mig upp för alla trappor. 
 
När jag kom in i min lägenhet så luktade det Ralph Lauren parfym och bränt från plattången. När jag kom in i sovrummet så satt Melissa kvar vid spegeln och sminkade sig. Jag himlade med ögonen och hon hånlog mot mig i spegeln. Jag struntade i henne och började plocka fram min outfit för kvällen, jag visste exakt vad jag skulle ha. Ett svart linne som var lite finare, ett par vita jeans-midje-shorts med guldiga knappar, och till det skulle jag ha en guldig klocka, två silvriga armand, ett silvrigt halsband och silvriga örhängen. Jag skulle ha ett par svarta klackskor med remmar och en svart liten handväska. Jag hade allting väldigt planerat eftersom jag såg fram emot den här festen så pass mycket utan att veta varför jag såg fram emot den, jag är ofta på fester, stora som små, i lägenheter eller lokaler eller till och med ute. Men av någon anledning kändes den här speciell. Jag kollade bort mot Melissa som nu sminkat sig färdigt, hon var verkligen fin. Hon kollade på kläderna jag lagt fram och blinkade mot mig. 
- So do you want to borrow something from me or not? sa jag medans hon stod och kollade på mitt linne och höll det framför henne i spegeln.
- Yes I want to, but damn.. I would love to wear this tonight, sa hon samtidigt som hon la sig ifrån mitt linne med en suck. Jag skrattade åt henne och ruskade på huvudet. 
- What about this? sa jag och höll fram en svart tight tubklänning. 
- Hell yeah! Give it to me! sa hon och drog åt sig linnet. 
Jag passade på att sminka mig nu när inte Melissa var fastklistrad vid sminkbordet. Jag hade redan mascara på mig så jag började med foundation och puder, sedan rouge och lite eyeliner. Jag flirtade lite med mig själv i spegeln. Sedan släppte jag ut mitt hår som satt uppsatt i en bulle och började platta bort lockarna som uppstått under dagen. 
När håret var helt platt hade jag i lite hårspray, sen var jag färdig. Nu skulle jag bara ha på mig outiften för kvällen. Jag drog med mig kläderna in på toaletten och bytte om. Jag älskar att ha mörka toppar, jag passar allra bäst i mörkt. Det här var en av de få dagarna i mitt liv då jag faktist tyckte att jag såg helt okej ut.
När jag klätt på mig allt tog jag några egobilder med min telefon och gick sedan ut. 
- Damn, you look per-fect, sa Melissa och gapade när jag kom ut. 
- I bet every guy on the party will drool after you, fortsatte hon. 
Jag skådade henne medans hon pratade, hon var också jättefin. Min svarta tubklänning satt mycket bättre på henne än på mig. 
- Yeah and you don't look bad either! sa jag. 
- Well! We both look great, sa hon och klappade händerna ivrigt. 
 
Vi bestämde oss för att äta lite glass och kolla på film timmarna innan festen för att vi var så rastlösa. Vi ville inte kolla på något sorgligt för då skulle mascaran börja rinna, och inget förr roligt heller för när vi är tillsammans så skrattar vi alltid tills vi börjar gråta, så vi sket i att kolla på film och slog över till Disney Channel, som vi båda älskar. Vi har kännt varandra sedan dagis, och det har varit tradition för oss att kolla på Disney Channel tillsammans. 
 
- Hurry!! sa jag stressat till Melissa som höll på att ta på sig skorna. 
- Ethan will be here in five! fortsatte jag. 
Ethan var den enda av oss som hade bil. Han var egentligen inte bjuden till denna fest, men Melissa övertalade Harry. Ingen i Harrys kompiskrets gillade Ethan speciellt mycket för de tycker att han håller på med alla tjejer som finns. Men egentligen är han inte sån, när han verkligen gillar någon så håller han sig till henne. Men han har så dåligt självförtroende. Jag och Melissa försöker jämt få honom att komma över det där, men han har en svår tid i sitt liv just nu, och det är viktigt att vi finns för honom i den här perioden av hans liv. 
Vi skyndade oss ner för trapporna, vi var lite sena. Ethan stod där och lutade sig mot sin bil, han log stort när han såg oss och kramade och pussade oss en gång på kinden. Jag och Melissa hoppade in i baksätet. Eftersom hennes telefon är trasig och det tar jätte långt tid att ladda upp den så bad hon mig smsa Harry och säga att vi var påväg. 
 
To: Harry Styles
''On our way, see u soon! x'' 

Melissa hade gjort sig extra fin ikväll för Harry, hon berättade att hon trodde Harry skulle göra slut med henne så hon måste imponera på Harry, hon visste inte varför, men hon hade en känsla av det. Min telefon plingade till.
 
From: Harry Styles
''Grweat :9 ! see you soonb ,!! xxz'' 

- Someone is already a bit drunk, sa jag och visade Melissa. 
- Oh my god. The party started like ten minutes ago and he's already drunk, sa Melissa och suckade.
 
Vi var tvugna att parkera en bit bort för det var fullt med bilar överallt. När Harry har fest, då är det verkligen fest. Musiken dånade ut och man hörde folk skrika och skratta. 
Jag hade väskan i ena handen och påsen med dricka i andra, jag höll hårt i drickan för det har hänt att folk har slitit den ur händerna på mig. Vi kom in i det stora huset och det var galet. Harry kom vinglade fram till oss och tog tag i Melissa runt midjan och kysste henne. 
- You smell alcohol, sa hon och skrattade mellan kyssarna. 
- I know, follow me, sa han och ledde henne upp för trappan. 
Jag och Ethan kollade på varandra och skrattade. Vi stod och småpratade lite och helt plötsligt fastnade hans blick. 
- Oh God.. sa han och fortsatte kolla. 
- What? sa jag förskräckt. bort
- Well you know the girl I told you about the other day? She's here, and she's coming to us I think, sa han.
Tjejen gick mot oss, eller rättare sagt, ramlade fram. Alla var nog fulla innan dem kom hit. Hon tog tag i Ethans arm och bad om ursäkt för att hon inte kunde gå på dejt med honom här om dagen. Och helt plötsligt kysste honom. Helt out of the blue, och han kysste tillbaka. Hon drog med honom och dem började dansa. 
Då stod jag där, ensam, som ett fån.
Jag satte mig vid Harrys bardisk och hällde upp vodka och pyttelite läsk i ett glas. Jag klunkade i mig allting på några sekunder och grimarserade mycket efter. Jag vet att det är dumt av mig att dricka eftersom jag är så lättpåverkad, men jag måste vara påverkad för att våga släppa loss. Jag hällde upp mer och klunkade i det också, och en till, och en till. 
 
Jag vinglade runt bland alla människor som stod och dansade. Kysste en kille då och då gjorde jag också. Jag sjöng högt till musiken och dansade i mina höga klackar. Jag gick runt med en röd plastmugg och så fort det tog slut i den hällde jag i mer. Någonstans i allt detta så såg jag att ett bekant ansikte kollade på mig, jag kunde inte riktigt tyda vem det var så jag gick närmre. Men jag såg att det var en kille.
- Allie? sa killen. 
- Mr Tomlinson? jag kunde koppla när jag hörde rösten 
- What are you doing here? You are to young for this party, and you are way to drunk to go home by yourself, let me drive you home. 
- No, I want to stay here, sa jag bestämt och slet mig loss från handen han lagt på min arm. 
- Allie. I'm your teacher and if we meet like this it is  my responsibility to take you home. 
Han ledde mig ut från huset och jag vinlgade bara fram, jag ramlade en gång men han hjälpte mig upp. 
- This is not good for you Allie. I thought you were a smart girl, sa han besviket. 
- Well, I'm tired of what people think of me. 
- Where are your parents? sa han försiktigt. 
- If you talk about my parents, I'll jump out of this car at once, sa jag och vände bort mitt huvud. 
- Do you live alone? sa han. 
- Yes I do. 
- Well, in that case, you have to come with me, I can't leave you alone in a appartment when you are like this, it can actually be dangerous, you can do something stupid, sa han.
- And if I refuse to? sa jag kaxigt.
- You can't. I'll take you home to my place and you can sleep on my couch. End of discussion.
 
 
 
Så!! Tog ett tag att skriva hehehee, men hoppas ni blir nöjda med det!

Kommentarer
lisa säger:

Meeer! So damn good!

2013-10-13 | 00:33:07
sara horaaaaan säger:

MEEEER MEEEEEER MEEEER MEEEEEER

2013-10-13 | 14:55:51
ellen säger:

YES! asså jag älskar denna<33

2013-10-13 | 20:05:52
- Andrea - säger:

Mer, så jävla braaaa

2013-10-13 | 20:30:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback