We can't pretend- 6

Allies perspektiv

Jag vaknade med Ethan på ena sidan av mig och Melissa på den andra.Ethan höll ena armen runt mig, han måste ha lagt dit den i sömnen. Jag skrattade tyst åt honom. Vi var vakna länge igår och pratade, runt 5 imorse gick vi och la oss. Jag drog segt fram min mobil som låg under mig och kollade på klockan, 14.07. Jag var relativt pigg ändå, jag fick inte så bra sömn precis. Jag funderade på att överraska dem med frukost för att dem var så snälla som kom över igår när jag mådde så dåligt. Jag klev försiktigt upp ur sängen och tog på mig en BH och ett par converse shorts. Jag tassade ut i köket och började. Jag visste att båda verkligen älskar fattiga riddare och pannkakor på morgonen, så jag satte igång. Jag dukade även fram till mackor och gjorde en omelett. Apelsinjuice och äpplejuice tog jag också fram. Jag har alltid frukost hemma, om det är något jag alltid slår stort på så är det frukost. Mina vänner älskar att sova hos mig för att alla älskar min frukost. 
 
Jag tog med frukosten in i vardagsrummet ställde den prydligt på vardagsrummet. Sedan smög jag in till sovrummet igen och försökte väcka dem. 
- Heeeeey guys!! skrek jag när jag kom in i rummet. 
Båda vaknade med ett ryck och satte sig upp. Jag såg att Ethan började lukta för att han kände att det luktade fattiga riddare. 
- Did you? sa han och log. Jag nickade och log tillbaka. 
- YEEEEAH!! sa han och flög upp ur sängen. 
Melissa var inte lika pigg upp utan hon la sig ner igen och lade sig under täcket. 
- One, two, three, viskade Ethan, och på fem så flög vi på henne och piggade upp henne. Med ett stön satte hon sig upp och kollade med tom blick på mig och Ethan. Sedan gick vi alla till vardagsrummet och åt frukost och kollade på TV. 
 
När allt var slut var vi alla hur mätta som helst. 
- So, what are we going to do today? sa Ethan med ett leende på läpparna. 
Vi ville alla göra något roligt idag eftersom det är skola imorgon, och det dämpar söndagsångesten om man gör något roligt. 
- We maybe can go and see a movie? förslog Melissa. 
- Yeah!! sa jag glatt och Ethan nickade instämmande. 
- Let me check which movie we can see! sa Melissa och startade datorn. 
Under tiden datorn sattes på planerade vi inför Ethans födelsedagsfest som skulle hållas på lördagen, då ska han ha själva festen, men han fyller på fredagen då jag och Melissa ska fira honom ensamma. Jag och Melissa har planerat hans födelsedag noga. Efter skolan så ska vi ta honom till en fin resataurang, och sedan när vi kommer till min lägenhet så kommer några vänner vi känner ha fixat den åt oss så när vi kommer tillbaka till lägenheten så kommer han få ännu en överraskning. Och vi har köpt present tillsammans jag och Melissa. Ett present på topman med 2000 kronor och även en Ralph Lauren piké. Vi lägger ner mycket tid och pengar på varandras födelsedagar, vi tycker det är viktigt 
- I found a movie, it's a scary moive!! sa Melissa upphetsat, hon älskar skräckfilmer, det gör vi alla. 
- Cool! When does the movie start? sa Ethan. 
- At 21:00, so we maybe can take a pizza or something before the movie? sa Melissa ännu mer upphetsat. 
Vi båda nickade instämmande. Fast klockan var bara 15:00 än så länge så vi hade mycket tid. 
 
Ethan och Melissa hade åkt hem till sig för att byta kläder inför ikväll. Jag sprang runt i min lägenhet i bara BH och trosor och hade panik för jag inte hade någonting att ha på mig. Det fick sluta med ett par svarta tighta jeans och över det ett vitt linne med svart tryck på magen. Innan jag klädde på mig så bestämde jag mig för att ta en snabbdusch. Jag kastade alla kläder jag skulle ha på mig på golvet och hoppade in i duschen. 
Jag hade inte så mycket tid längre så jag hade snabbt i schampoo och sedan balsam. Sen skyndade jag mig ut ur duschen och lindade in mig i en handduk. Jag tog upp min telefon för att se vad klockan var och såg att jag fått ett sms från ett okänt nummer .
 
From: Unknown number
''Hi. I'm not quite sure why I'm texting you.. I guess I'm a bit worried about you? Well, I just wanted to see how you are, you were a bit sad when I left you yesterday, are you better now? Don't do anything stupid okey? - Louis. ''

Jag fick en chock när jag läste hans sms. Det var ett väldigt oväntat sms. Jag funderade länge på ifall jag skulle svara eller inte, och när jag bestämt mig för att svara satt jag minst lika länge och funderade på vad jag skulle svara. Till slut hade jag kommit på ett dugligt sms. Men först lade jag till hans nummer i min telefon, kanske är något jag undrar över som har med skolan att göra så varför inte?
 
To: Mr. Tomlinson
''Hi Louis. Well I'm glad you did :) Don't be worried, I'm just fine. Melissa and Ethan took good care of me so I'm just fine! Thanks for asking! See you in school tomorrow! -- Allie x''

När jag skickat iväg smset kollade jag på klockan, 19:00, vi skulle träffas på stan 19:30, jag fick lite panik och slängde på mig kläderna, sedan sminkade jag mig, fönade håret och plattade det. Jag kollade återigen på klockan, 19:20. Det var perfekt, jag bor med ett gång avstånd till stan på cirka 10 minuter och det spelar ingen roll om jag ä någon minut sen. Jag tog på mig mina vita låga converse och en grå munktröja över mitt linne. Sedan trasslade jag ut mina hörlurar och pluggade in dem i öronen och satte sedan i dem i telefonen. Innan jag gick satte jag på ''Here without you'' med 3 doors down, det är min absoluta favorit låt och kommer förmodligen alltid att vara det. Innan jag gick låste jag dörren efter mig och sedan småsprang jag ner för alla trapporna. 
När jag kommit ner och gått en bit så kom jag på att min plånbok var kvar uppe i lägenheten. 
- DAMN IT! skrek jag mitt ute på gatan och kollade på klockan som nu heltplötsligt var 19:25. 
- Do you need help with something? jag kollade bak förvånat. 
- Oh, hi Mr. Toml... I mean Louis, no. I'm just going to be so fucking late and my friends will get so pissed, and I forgot my wallet in my appartment.
- Where are you going? I can drive you, sa han och kollade på mig med snälla ögon.
- To the city.. sa jag och kollade blygt ner i marken.
- Well, I'll drive you!  Go up and get your wallet, I'll wait down here. 
Jag log mot honom innan jag började kämpa upp för alla trapporna. 
 
När jag kom ner igen så stod Louis lutad mot sin bil och höll på med sin telefon. Han var utan tvekan hur vacker som helst, men jag var tvungen att kontrollera mig, annars kan det bli pinsamt. 
Han öppnade dörren åt mig och log. Jag hoppade in i bilen och han var snabb efter. 
- Let's go, sa han innan han började köra. 
Vi pratade hela tiden, mestadels om skolan och vilka arbeten vi har med honom osv. 
Han stannade bilen en bit från där jag skulle träffa Ethan och Melissa för han inte kunde köra längre. 
- I can't thank you enough for this, you saved me, sa jag och kollade in i hans vackra ögon.
- Allie? 
- Yeah? sa jag och kollade bort med blicken. 
Innan han fortsatte fångade han upp min blick igen. 
- You're beautiful, sa han och kollade mig djupt in i mina ögon. 
Jag visste inte vad jag skulle säga så jag log osäkert och vände blicken och började pilla på ett armand jag hade på mig. 
- No, don't look away, sa han och vände mitt ansikte mot hans. Vi satt aningen närmre varandra nu. 
Vi kollade varandra in i ögonen, och för varje sekund så lutade vi våra huvuden en liten bit närmre varandra. Tillslut klarade jag det inte mer, jag vände blicken och precis när jag gjorde det så tog han tag i mitt ansikte och kysste mig. I början var jag hur chockad som helst, men det släppte och jag kysste tillbaka. Kyssen blev alltmer intensiv och vi kysstes länge och jag blev varm i hela kroppen. Efter ett tag avslutades kyssen och vi fortsatte kolla varandra i ögonen. Louis bet sig lite lätt i läppen.
- I've wanted to do that for a while now, sa han och kollade ner lite försiktigt. 
 
 
ÅÅÅÅÅÅ jag älskade att skriva det där sista.. oh god, i wish that was me. 
Well, klarar ni 5 kommentarer för nästa? :3

Kommentarer
Johanna säger:

sååå bra!

2013-10-16 | 21:12:19
Bloggadress: http://imaginebyjohanna.blogg.se
Jessica säger:

Jag typ börja fangirla när jag läste det .. rgpgorepoire shiiiet alltså mer typ AAH :D

2013-10-16 | 21:33:22
Amanda säger:

omg i wish that was me... :( meeeeeeeeer

2013-10-16 | 21:42:41
Matti säger:

fangriling. guuuuuud så braaaaaa !

2013-10-16 | 21:53:35
Bloggadress: http://matildalouise.blogg.se
HANNA säger:

ÅÅÅÅÅ NÄR KOMMER NÄSTA? Mer mer mer mer mer

2013-10-17 | 17:33:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback